Vers Hollands Lamsvlees

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kan gebruikt worden om te braden of voor lekkere lamsshoarma. De lams ribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij hebben vanaf nu vers Hollands Lamsvlees uit Twente

 

 

Onder andere verkrijgbaar

 

Verse Lamscotteletten 100 gr. 3,25

 

Verse Lamsbout 100 gr. 2,95

 

Lamsbraadslede 100gr. 2,35

Goed geregeld

Goed geregeld

Hoe beter de leefomstandigheden van het lam, hoe beter de kwaliteit en de smaak van het vlees. Dat betekent vooral: genoeg beweging. Eigenlijk is dat bij elke schapenhouderij in Nederland goed geregeld.

Veel lamsvlees is bovendien afkomstig van boerderijen waar men schapen ‘erbij doet’. Geen grote kuddes dus, maar kleine aantallen schapen. Die alle tijd en ruimte krijgen om lekker in de wei te grazen. En dat proef je!

Van der Meer, Keurslager

Molenplein 8
8442LM Heerenveen
0513626223
0513646472

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 21:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten